NFFAs nye generalsekretær, Randi Pedersen, er nå på plass som foreningens nye leder. Randi har utdannelse som økonom, jurist og har dessuten mastergrad i ledelse fra BI. Hennes praktisk erfaring er som advokat i NHO (6 år), regionssjef i MEF (6 år) og ulike funksjoner i Fiskeridirektoratet (5 år). Hun har også erfaring som bedriftsetablerer. Avgått – og pensjonert – generalsekretær Roar Hansen fortsetter i redusert stilling som spesialrådgiver. 

Lyst til å ta en prat eller gi Randi innspill i sin startfase som foreningens nye leder? Hun treffes på 988 87 283 eller randi.pedersen@nffa.no 

 

 

Nye NFFA-lokaler i Asker.

Mens NFFA tidligere har hatt lokaler i Tønsberg og Asker, er alle ressursene nå samlet i Strøket 9 i Asker. Dette er funksjonelle lokaler, bl.a. med stort møterom hvor flere av NFFAs kurs og andre arrangementer vil bli avholdt. Her er storskjerm og moderne kommunikasjonsutstyr. Alle våre medlemmer er velkomne til å benytte lokalene, som ligger med kort avstand fra Oslo (eller Flytoget fra Gardermoen). Gangavstanden fra togstasjonen i Asker er maksimalt 5 minutter. Velkommen!